Cart
Checkout Secure

Coupon Code: FT68LD435 Copy Code

✔︎ Kostenloser Versand

Kontakt

info@luroxi.com

Mo-So 9-20 Uhr

Over GoldSports™

Over GoldSports™
GoldSports.nl is opgericht in januari 2019 door twee fanatieke sporters met als doel het helpen van vrouwen met afvallen. Wij willen graag dat elke vrouw een gelijke kans heeft om te kunnen afvallen. Afvallen is voor veel vrouwen een moeilijk iets. Ze hebben, in de meeste gevallen, stok achter de deur nodig. Ze beginnen vaak door het aanschaffen van een sport abonnement, het kopen van een voedingsschema of het inhuren van een personal trainer. Omdat er niet gekeken word naar het totaal plaatje is meestal het resultaat niet naar wens en stoppen ze weer met het behalen van hun sportieve doelstellingen. Een enkele keer gaan sporten per week zal er niet voor zorgen dat jij je sportieve doelstelling zult behalen. Andersom geld het zelfde: Je kunt goed letten op je voeding maar zonder te bewegen zul je ook geen optimaal resultaat behalen. Daarnaast zijn deze opties financieel niet voor iedereen toegankelijk. Wij, GoldSports™, bieden hier de oplossing voor.

GoldSports biedt een uniek concept
GoldSports™ biedt namelijk het totaalplaatje aan. Dit totaalplaatje is voor iedereen toegankelijk. Je betaald echter alleen voor een product. Het voedingsadvies E-book en het trainingsadvies krijg je er van ons gratis bij. Door dit unieke concept willen wij zoveel mogelijk vrouwen helpen met afvallen. Het is een alles in een pakket voor een schappelijke prijs.

Onze visie
Ons team bestaat inmiddels uit vier werknemers. Het is een jong gedreven team, waarin ieder zijn eigen kwaliteiten heeft. Bij GoldSports™ zetten we ten alle tijden de klant centraal. Op deze manier willen we een zo goed mogelijke klantbeleving realiseren. We zorgen er namelijk voor dat we de klant altijd op een zo goed mogelijke manier kunnen helpen. Wij zijn er van overtuigd dat onze ‘gouden combinatie’ voor veel vrouwen de oplossing is. Er zijn namelijk al diverse klanten geweest die het gewenste resultaat op een korte tijd hebben behaald. 

Verder is GoldSports™ een bedrijf wat erg flexibel te werk gaat. Zowel binnen het bedrijf als naar buiten toe is dit belangrijk kenmerk. Als er iets mis is gegaan met een bestelling van de klant, dan zoeken wij altijd samen met de klant naar een oplossing waarmee beide partijen tevreden zijn.

Ons succes
Het succes van GoldSports™ is dan ook sterk te danken aan het vertrouwen wat de klanten ons gegeven hebben. Hierdoor is GoldSports™ binnen een korte tijd uitgegroeid tot een succesvol bedrijf.


www.GoldSports.nl
Echt, Limburg
BTW nummer
859233765B01
KvK nummer
72779780 
IBAN
NL74 KNAB 0257 9129 40
E-mail
info@GoldSports.nl

 

Added to cart!
Luroxi™ - Zahnreiniger
Jemand kaufte ein , 16 minuten vor von Dortmund
Luroxi  Shapewear™ |  1+1 EXTRA
Jemand kaufte ein , 13 minuten vor von Stuttgart
Luroxi™ - Akupunktur-Matte
Jemand kaufte ein , 12 minuten vor von Feuchtwangen
Luroxi™ - 3-in-1 Föhnbürste
Jemand kaufte ein , 13 minuten vor von Frankfurt
Luroxi™ - Bügelloser Cross BHs | 1+2 EXTRA
Jemand kaufte ein , 11 minuten vor von Garching
Luroxi™ - Gold Blade
Jemand kaufte ein , 15 minuten vor von Baesweiler
✔︎ Kostenloser Versand ✔︎ 14 Tage Widerrufsfrist ✔︎ Kompetente Beratung Kostenloser Versand You Have Qualified for Free Shipping ✔︎ Kostenloser Versand You Have Achieved Free Shipping