Cart
Checkout Secure

Coupon Code: FT68LD435 Copy Code

✔︎ Kostenloser Versand

Kontakt

info@luroxi.com

Mo-So 9-20 Uhr

De 10 beste resultaten

Zie hieronder de beste 10 resultaten van onze klanten! 

1. Resultaat van Michelle
" Ik, Michelle, ben al een hele tijd bezig met afvallen. Vaak gaat het een tijdje goed en dan weer een tijdje slecht. Hier schiet ik dus niets mee op. Ik wil namelijk graag het figuur waar ik me goed in voel behouden. Dit is moeilijk omdat als je niet beweegt of je eet ongezond dan kom je meteen weer bij. Daarom ben ik opzoek gegaan naar iets waar ik me volledig in kan storten. Het totaalplaatje moet gewoon compleet zijn en voorkomen dat ik weer terugval in mijn oude gewoontes.

Toen kwam ik op internet GoldSports tegen. Ik heb even op mijn gemak de site bekeken en ik zag al gelijk dat dit iets voor mij was. Een product wat de vetverbranding stimuleert en ook nog eens gratis voedingsadvies en trainingsadvies. Toen dacht ik bij me zelf hier zal natuurlijk wel een fors prijskaartje aanhangen. Maar niets bleek minder waar. Het totale bedrag wat ik heb moeten afrekenen was nog 30 euro. Ik heb geen moment getwijfeld en heb het gelijk aangeschaft.

Toen ik het product 10 dagen later in ontvangst had mogen nemen ben ik gelijk begonnen. Ik ben gaan sporten, volg het advies uit het E-book en draag de afslankgordel dagelijks. De afslankgordel werkt prima, ik zweet me kapot en de gordel zit goed. Nu 7 weken verder kan ik zeggen dat dit een van mijn beste aankopen ooit is geweest. Ik ben maar liefst 5,2 kilo afgevallen! Heel erg blij ben ik met dit resultaat. Daarom mogen ze van mij deze review ook op hun site vermelden." 2. Resultaat van Manon
"Als alleenstaande moeder van 28 is het erg moeilijk om te af te vallen. Ik heb door de dag heen al genoeg dingen aan mijn hoofd en om dan ook nog bewust bezig te zijn met afvallen is erg zwaar. Daarnaast heb ik het financieel ook niet breed genoeg om een personal coach of dergelijke aan te schaffen. Wel heb ik sportabonnement en probeer ik te gaan sporten wanneer ik tijd heb. Alleen val ik niet echt af omdat mijn voeding een stuk beter kan en ik eigenlijk nog een keer extra moet gaan sporten in de week (ik ga nu 2 keer). Toen ik bij GoldSports uitkwam dacht ik dat het te mooi was om waar te zijn. Een product wat ervoor zorgt dat je vet 5x sneller verbrand, gratis voedingsadvies + voedingsschema en nog een fitness-schema. Deze combinatie heeft er bij mij voor gezorgd dat ik serieus ben gaan afvallen. In het begin was het echt afzien, maar als je er eenmaal aan gewent bent, dan weet je niet meer beter. Ik ben nu 11 weken verder en het resultaat mag er wezen!"

3. Resultaat van Henriette 
"Ik had vroeger nooit overgewicht en sinds ik ouder aan het worden ben komt het er allemaal een stuk sneller bij. Erg vervelend want ik denk dat elke vrouw van 35+ weet hoe moeilijk het is om af te vallen als je de 35 voorbij bent. Toen ik een aanbieding tegenkwam van GoldSports en zag dat er een totaalpakket werd aangeboden voor een schappelijke prijs, aarzelde ik geen moment. Gelijk heb ik de card reader erbij gepakt en de afslankgordel bestel. Wel had ik met me zelf afgesproken dat ik dit keer alles moest geven, omdat het anders toch nooit meer wat zou worden. Gezien er van te voren al een aantal pogingen om op mijn streeft gewicht te komen waren mislukt.

Dit keer was het alles of niets. Deze periode van 4 maanden heeft voor mij veel ups maar ook zeker downs gebracht. Ik had niet gedacht dat ik zo erg verslaafd kon zijn aan suiker. Het is heel erg moeilijk om dit allemaal in het begin te laten. Het is dan ook een paar keer (een beetje) mis gegaan. maar na de eerste maand heb ik geen overbodig suiker of ander ongezond eten meer aangeraakt. Nu heb ik een gezonde levensstijl opgebouwd waar ik heel erg trots op ben. Ik voel me lekker en fit!"

4. Resultaat van Arya
"Mijn hele leven kamp ik al met overgewicht. Niet dat ik erg dik ben maar ik was toch liever wat smaller. Heel erg vervelend als meisje zijnde. Ik heb vaak naar manieren gezocht om af te vallen. Het lukte allemaal redelijk goed. Ik verloor vaker 5-8 kilo als ik een periode goed bezig was. Maar helaas was dit altijd van korte duur omdat ik de eet schema's nooit kon volhouden. Het was allemaal veel te weinig, waardoor ik altijd veel honger had. Dit houd je een tijdje vol maar naar verloop van tijd ga je toch weer snacken. Je staat er gewoon op begeven moment niet meer achter en dan is het heel moeilijk om het nog te blijven volhouden. Altijd hele droge zooi eten met amper calorieën, het was gewoon niet lekker. Voortdurend bleef ik opzoek naar nieuwe/andere manieren om af te vallen.

Toen kwam ik uit bij GoldSports. Ik ben normaal totaal geen sporter dus ik dacht eigenlijk wat moet ik in godsnaam met dit product. Wel ben ik verzorger van oudere mensen en moet ik dus dagelijks naar de supermarkt, stad of instellingen waarbij ik zaken moet regelen voor mijn cliënten. Er stond in de beschrijving van de fatburner pro vermeld dat je deze bij elke inspanning kan dragen, omdat dan zelfs het vet verbrand proces wordt gemaximaliseerd. Dit heb ik dan ook gedaan in combinatie met het voedingsschema. En ik moet zeggen het werk behoorlijk goed! Ik sta er zelfs van te kijken wat dit voor resultaat met zich mee heeft gebracht op slechts 8 weken tijd!"

5. Resultaat van Lisa
"Een van de beste aankopen uit mijn leven is de fatburner pro. Ofja, eigenlijk moet ik zeggen de gouden combinatie. Want als ik me niet aan alles had gehouden dan was dit zo snel gelukt. De combinatie van sporten met de afslankgordel en de juiste voeding eten heeft er toe geleid dat ik eindelijk ben wie ik wil zijn. In eerste instantie geloofde ik er niet zo in. maar toen ik eenmaal bezig was merkte ik dat ik sneller resultaat begon te boeken dan ooit tevoren. En als je dat al in het begin merkt is dit je drijfveer voor de hele komende periode. Deze kleine resultaten op de weegschaal na slechts 10 dagen zorgde ervoor dat mijn motivatie groter en sterker was dan ooit. Hierdoor heb ik het kunnen volhouden tot op de dag van vandaag. En dit is het resultaat na 9 weken!"

 

6. Resultaat van Chantal
Chantal's behaalde resultaat tot dusver met de GoldSports™- Fatburner Pro zijn fantastisch! Chantal heeft gekozen voor een goede start van 2020 door hard te gaan werken voor de summer-body die zij graag wilt hebben. Met behulp van de afslankgordel, 3 maal per week fitnessen en gezond eetpatroon heeft zij in slechts 12 DAGEN al aardig wat centimeters eraf getraind. "Ik heb vaker eenzelfde patroon gevolgd maar de resultaten die ik nu behaal zijn onwerkelijk"

Chantal geeft aan de gordel naast het sporten ook overdag op het werk (als zuster in het ziekenhuis) te dragen. Ook buiten het fitnessen om merkt zij de daadkrachtige werking van de GoldSports™- Fatburner Pro.

7. Resultaat van Desiree
Desiree is begin januari begonnen met het afvallen met behulp van de GoldSports™- Fatburner Pro. Desiree had vooraleer ze de bestelling geplaatst contact opgenomen met onze klantenservice voor meer algemene informatie. Wij hebben toen gevraagd of Desiree ons feedback zou willen geven op het afslankproces van GoldSports. 

Desiree heeft aangegeven enkel 1 maal per week naar de sportschool te gaan om daar cardio en krachttraining te doen. Daarnaast wandelt ze gemiddeld 3 maal per week met de hond en heeft ze kantoorbaan als beroep. Voor ze begon aan de GoldSports lifestyle woog Desiree 79,2kg.

Desiree heeft gebruik gemaakt van de band tijdens alle sportieve activiteiten. Op het werk heeft zij de band niet om gehad. Doordat Desiree geen uitgebreide kennis had over voeding en sport heeft zij gebruik gemaakt van het kant en klaren eetschema en het sportschema voor ‘vrouwen beginners’.

Ondertussen is het laatst gemeten resultaat na 20 dagen 74,8kg (voor en na gewogen op hetzelfde tijdstip ’s morgens vroeg). Dat is maar liefst 4,4kg eraf in nog geen 3 weken. ‘Ik ben meer dan tevreden met de manier van afvallen die door GoldSports wordt aangeboden. De afslankgordel werkt echt super en zit ook erg comfortabel tijdens het sporten. Met het samengesteld eetschema heb ik eigenlijk nooit last van een vervelend hongergevoel en het sportschema is echt perfect voor mij! De resultaten die ik nu bereik zijn echt veel beter dan ik had gedacht. Heel erg bedankt voor het omgooien van mijn level GoldSports!’

Desirees gestelde einddoel is 66kg en wij denken dat dit zeker gaat lukken. Wij zijn ontzettend trots op deze topper!

8. Resultaat van Jennifer
Jennifer is een vrouw van begin 30 die eindelijk eens echt wilde doorpakken met sporten. Telkens begon ze aan een goed eet- en sportatroon met goede moed maar raakte toch de motivatie kwijt door de tekortkomingen aan zichtbare resultaten. Ze was enorm enthousiast over het GoldSports™ afslank concept en is vastberaden begonnen hieraan. Met de kennis over voeding en sport van haar eerdere pogingen om af te vallen heeft ze meteen een eigen eetschema samengesteld op basis van ons E-book en is zelfs meteen aan de slag gegaan met het sportschema voor gevorderdere vrouwen.

Jennifer gaf aan maar tijd te hebben om 3 maal per week te gaan sporten. Dit lijkt ons al voldoende om aanzienlijke resultaten binnen een korte tijd te behalen. Jennifer heeft binnen één week al contact met ons opgezocht om aan te geven hoe effectief de GoldSports™- Fatburner Pro daadwerkelijk is. Zij zelf vond het enorm motiverend om te zien hoeveel je zweet als je de GoldSports™- Fatburner Pro tijdens het sporten gebruikt. ‘Dan heb je echt het gevoel dat je maximaal aan het knallen bent’ zei ze. Ze gaf aan dat ze nu wel 2 keer nadenkt als ze iets ongezonds wilt eten. Jennifer begon al na 7 dagen zichtbare resultaten te zien.

Jennifer woog 64,7kg en wilt enorm graag onder de 60kg naar de 58kg toewerken. Jennifer weegt na maar liefst 13 dagen 60,9kg. Dat is een enorm knap resultaat van deze topper. Dit bewijst dat toegewijdheid en veel inspanning enorme resultaten kunnen behalen.

9.  Resultaat van Jessica
Jessica’s resultaten met GoldSports™- Fatburner Pro zijn om trots op te zijn. Jennifer is maar liefst 6,9kg afgevallen (voor 91,2kg – na  84,3) in een tijdsbestek van slechts 29 dagen! Dit heeft zij gedaan door 4 maal per week te fitnessen (2 maal kracht + cardio en 2 maal groepslessen volgens bij de fitness) en meerdere malen per week met de hond te wandelen. ‘Toen ik begon met het gebruik maken van de afslankgordel had ik het gevoel dat ik mijn workouts verdubbelde. Het extra veel zweten werkt echt als een drijfveer om het maximale uit mijn workouts te halen’.

Jessica had zelf al een bepaald eetpatroon waar ze zich aan deed houden voor het afvallen. Met de kennis uit de het E-book bleek dat het eetpatroon toch niet zo evenwichtig was. Ze is per direct begonnen met het aangeboden eetschema in het E-book.  ‘Ik heb niet meer last van een hongergevoel en ik voel mij veel energieker’.

Wij vinden het echt enorm knap hoe Jessica binnen zo’n tijd zo’n resultaat heeft bereikt en zijn ervan overtuigd dat zij binnen no-time haar doel van 70kg gaat behalen.

10. Resultaat van Stefanie
Doordat Stefanie geen tijd heeft om naar de sportschool te gaan heeft zij enkel tijdens het werk (winkelmedewerker) en tijdens het wandelen (iedere dag een half uur tot een uur) de GoldSports™- Fatburner Pro gedragen. Naast het feit dat ze het gevoel heeft dat ze daadwerkelijk vet aan verbranden is vindt zij het ook erg aangenaam dat de GoldSports™- Fatburner Pro haar houding doet verbeteren. Zij gaf aan vaker last van de rug te hebben na een lange wandeling of na het werk en dat dat na het dragen van de GoldSports™- Fatburner Pro velen malen minder was. Zij gaf aan dat ze eetpatroon heeft aangepast naar het advies van uit het E-book over voedingsadvies. ‘Met dit nieuwe eetpatroon voel ik mij door de dag heen véél levendiger en ik slaap ook velen malen beter dan voorheen’.

Stefanie is door enkel tijdens het  werk en wandelen gebruik te maken van de GoldSports™- Fatburner Pro maar liefst 2,9kg afgevallen in slechts 18 dagen. Een opmerkelijk goed resultaat behaald door enkel de GoldSports™- Fatburner Pro te dragen tijdens werk en in de vrije tijd.

‘Mijn doel dat ik voor ogen had met GoldSports vwas afvallen maar de grote bijkomende voordelen zoals een verbeterde houding en verbeterde nachtrust die ik hieraan over heb gehouden maken mij enorm blij dat ik de aankoop heb gedaan van de afslankgordel. Deze resultaten voor deze prijs zijn gewoon ongelofelijk. Echt meer dan tevreden!’.

Wij zijn enorm blij dat Stefanie zoveel voordelen ondervindt met GoldSports™- Fatburner Pro. Wij hopen (en weten het vrijwel zeker) dat Stefanie nog heel lang profijt mag hebben van de GoldSports™- Fatburner.

 

 

 

 

 

Added to cart!
Luroxi™ - Zahnreiniger
Jemand kaufte ein , 11 minuten vor von Feuchtwangen
Luroxi  Shapewear™ |  1+1 EXTRA
Jemand kaufte ein , 19 minuten vor von Stuttgart
Luroxi™ - Akupunktur-Matte
Jemand kaufte ein , 17 minuten vor von Garching
Luroxi™ - 3-in-1 Föhnbürste
Jemand kaufte ein , 12 minuten vor von Emden
Luroxi™ - Bügelloser Cross BHs | 1+2 EXTRA
Jemand kaufte ein , 6 minuten vor von Stuttgart
Luroxi™ - Gold Blade
Jemand kaufte ein , 15 minuten vor von Baesweiler
✔︎ Kostenloser Versand ✔︎ 14 Tage Widerrufsfrist ✔︎ Kompetente Beratung Kostenloser Versand You Have Qualified for Free Shipping ✔︎ Kostenloser Versand You Have Achieved Free Shipping